preskoči na sadržaj
Vijesti iz škole

POVRATAK U ŠKOLU 1.2.2021., SVIH UČENIKA!!!

Poštovani roditelji i učenici, odlukom Stožera Civilne zaštite BBŽ, od 1.2.2021. godine svi učenici od 5. do 8. razreda vraćaju se na nastavu u školu (model A). Dakle, od ponedejljka 1.2.2021. godine svi učenici škole idu u školu na nastavu uživo po modelu A.

Poštivanje svih epidemioloških mjera (maske, distanca, mjerenje temperature...) ostaje kao i prije odlaska na praznike.

Vidimo se u školi!smiley

Ravnatelj: mr.sc.Zoran Činčak,mag.pov.

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 28. 1. 2021. 07:09

POČETAK NASTAVE U 2. POLUGODIŠTU!!!

Poštovani roditelji i učenici, u ponedjeljak 18.1. počinje 2. polugodište. Učenici od 1. do 4. razreda idu na nastavu uživo, licem u lice (model A), u svojim školama, a učenici od 5. do 8. razreda, do daljnjeg ostaju na online nastavi (model C). Odluku o ovakvom načinu rada donijelo je MZO i BBŽ.

Prijevoz, autobusi će ujutro u dovozu voziti kao i do sada, a u razvozu će biti kombinacija i u Čazmatransu rade još na tom modelu. Vjerojatno pravac Dežanovac, Sokolovac, Kreštelovac, Imsovac skupa oko 13,05, a Trojeglava i Uljanik skupa oko 13,05. Prijevoz ne ovisi o nama, o školi, konačne informacije u ponedjeljak.

Ravnatelj: Zoran Činčak,mag.pov.

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 15. 1. 2021. 11:38

VAŽNO!!! PRELAZAK NA ONLINE NASTAVU CIJELE ŠKOLE OD 11.12.2020.

Poštovani roditelji i učenici, zbog pogoršane epidemiološke situacije te epidemioloških i organizacijskih razloga, uz suglasnost našeg Osnivača-BBŽ i epidemiolga, donijeli smo Odluku o prelasku na online nastavu (Model C) od sutra, 11.12.2020. za cijelu školu i MŠ i PŠ-e. U samoizolaciji su za sada  1. i 3. raz. MŠ, 5., 7. i 8.b kao i 1 učiteljica ( za 2 učitelja čekamo rezultate), ostali razredi i učitelji prelaze isto na online nastavu ali nisu u samoizolaciji. Na online nastavi učenici ostaju do kraja 1 polugodišta, odnosno do 23.12.2020. godine

Ravnatelj OŠ Dežanovac, Zoran Činčak,mag.pov.

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 10. 12. 2020. 10:11

VAŽNO!!! PREV. SAMOIZOLACIJA I ONLINE NAS. ZA 1. i 3. DEŽANOVAC, 5., 7. I 8.B RAZRED

Važno!!! Od danas, 1. i 3. raz. MŠ u Dežanovcu, 5., 7. i 8.b. idu u preventivnu samoizolaciju i online nastavu zbog kontakta s možda pozitivnom učiteljicom, jučer na nastavi. Učiteljica je tek jutros dobila simptome, nije došla u školu i ovo radimo iz preventivnih razloga u dogovoru s epidemiologom. Online nastava i preventivna izolacija će trajati dok ne stignu rezultati testiranja za učiteljicu sumnjivu na COVID 19 te nakon toga ćete dobiti novije informacije. Ostali razredi u svim PŠ i 2.i 4., 6. i 8.a u Dežanovcu nastavljaju u A modelu nastave.

Ravnatelj Zoran Činčak,mag.pov.

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 8. 12. 2020. 08:12

POVRATAK UČENIKA 2. I 3. RAZREDA PŠ ULJANIK U REDOVNU NASTAVU (MODEL A)

Poštovani učenici i roditelji, ukoliko preko vikenda ne bude drugačijih objava, od 7.12.2020. godine (ponedjeljak) učenici 2. i 3. raz. PŠ Uljanik skupa sa svojom učiteljicom vraćaju se u redovnu nastavu licem u lice, tzv. Model A. Sve roditelje podsjećam da opasnost od COVID 19 bolesti nije prošla i da i dalje važe sve ranije propisane epidemiološke mjere, uključujući obvezu roditelja svakodnevnog mjerenja temperature djetetu.

Isto tako, svi ostali razredni odjeli MŠ i svih PŠ (ukoliko ne bude nekih promjena preko vikenda) od ponedjeljka nastavljaju rad u A modelu nastave.

Ravnatelj

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 4. 12. 2020. 13:22

Nacionalni kviz za poticanje čitanja 2020.

Postani istraživač planeta Z!

Povodom Mjeseca hrvatske knjige šestero naših učenika ( Mirta Klasić,5.r., Leon Znamenaček,6.r., Andrea Ilinović,6.r., Jan Holubek, 7.r, Dijana Petković, 8.b. i Vita Domović, 8.b.) sudjelovalo je u nagradnom kvizu.

Ove je godine Nacionalni kviz za poticanje čitanja prilagođen novonastaloj situaciji: umjesto čitanja knjiga, trebalo je istražiti online izvore informacija.

Namijenjen je učenicima viših razreda osnovne škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 25. 11. 2020. 23:55

VAŽNO!!! SAMOIZOLACIJA 2 I 3. RAZRED PŠ ULJANIK Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 24. 11. 2020. 19:05

KRAVATA IZUM HRVATA

19.10.2020. godine uz maske koje su postale dio naše svakodnevnice u našoj školi pojavio se još jedan „modni dodatak“- KRAVATA-IZUM HRVATA…

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 20. 10. 2020. 23:15

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dana 16. listopada 2020. već tradicionalno obilježavamo  Dan kruha.  Razrednici predmetne nastave su u tom tjednu ( od 12.-16.10. ) na satu razrednika s učenicima na različite prigodne načine

( blagovanjem pekarskih proizvoda, razgovorom o zdravom načinu prehrane, ali i zahvalnosti za ono što imamo) obilježili Dan kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Pisale su se i pjesme posvećene kruhu.

                                                                       Ankica Holubek, knjižničarka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 20. 10. 2020. 22:03

Maska

MASKA- 15. MALI SAJAM KAZALIŠTA

Ovogodišnja Maska održala se u online izdanju zbog epidemioloških mjera.

Tako  se od 24. do 26. rujna 2020. g. moglo  pogledati niz zanimljivih predstava za predškolske i sve školske uzraste. Predstavama se moglo pristupiti preko poveznice ( linkova) objavljenih na  internetskoj stranici Pučkog otvorenog učilišta Daruvar i na facebook stranici Maske. Na taj su se način uključili i naši učenici pogledavši na satu hrvatskoga jezika po neku od predstava. Osmi razredi su 24. rujna pogledali predstavu Huligan, 5.r. predstavu Knjiga o đungli, a učiteljice razredne nastave također su odabrale  i pogledale predstavu primjerenu uzrastu.

                                                          

                                                                           Ankica Holubek, knjižničarka

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 30. 9. 2020. 22:26

OBAVIJEST RODITELJI, PROMJENA OSOBNIH PODATAKA Vijest ima dokument u privitku

Poštovani roditelji u privitku vam šaljemo obavijest oko eventualnih promjena vaših osobnih podataka ili podatak za vaše dijete kao što su prijava novog boravka, promjena prebivališta, promjena prezimena i sl.

Ravnatelj, mr.sc.Zoran Činčak,mag.pov.

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 25. 9. 2020. 08:44

Međunarodni dan pismenosti

Međunarodni dan pismenosti

Međunarodni dan pismenosti obilježava se svake godine 8. rujna. Ta UNESCO-ova inicijativa ističe važnost pismenosti za pojedince, zajednice i društva s nadom da će se jednoga dana riješiti problem nepismenosti u svijetu.

Pismenost je jedno od temeljnih ljudskih prava. Razne organizacije nastoje obilježavanjem ovog dana  potaknuti djecu i mlade da otkriju radost čitanja i učenja, te da se ostvari njihovo pravo na obrazovanje u zemljama diljem svijeta.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 15. 9. 2020. 21:48

Upute za roditelje za početak nove školske godine Vijest ima dokument u privitku

DRAGI UČENICI, DRAGI RODITELJI…

Prvi dan nastave u školskoj godini 2020./2021. počinje u ponedjeljak 7.9.2020. vozni red autobusnih linija ostaje nepromijenjen.

Molimo Vas da proučite dokument u privitku.

Zahvaljujemo na dosadašnjem trudu i razumijevanju i molimo vas za strpljenje i suradnju.

SRETNO U NOVOJ ŠKOLSKOJ GODINI!

…učitelji, stručni suradnici i ravnatelj Zoran Činčak

 

(Kliknite na opširnije i pročitajte dokument "Upute za roditelje")

 

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 3. 9. 2020. 14:15

Popis drugih obrazovnih materijala za 2020./2021. šk. godinu Vijest ima dokument u privitku

Dragi učenici i roditelji,

kao što ste već upoznati za slijedeću školsku godinu 2020./2021. udžbenike niste dužni kupovati jer će MZO RH iste finanancirati.  Udžbenici će vas čekati u školi početkom slijedeće školske godine, isti su vlasnišrvo škole i na kraju svake školske godine vraćat ćete ih u školu, neoštećene, a dobivati ćete druge za naredni razred.

Međutim, nabavka drugih obrazovnih materijala (npr. radne bilježnice, radni materijali, atlas, ...) i dalje je obveza roditelja. Popis drugih obrazovnih materijala nalazi se u prilogu :

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 14. 7. 2020. 00:48

Početak nastave za učenike od 1. do 4. razreda

SKRAĆENE UPUTE ZA RODITELJE, POČETAK NASTAVE ZA UČENIKE OD 1. DO 4. RAZREDA OD 25.5.2020.

Poštovani roditelji, od 25.5.2020. ponovo se pokreće nastava za učenike od 1. do 4. razreda OŠ. Ove upute su skraćene, a potpune možete vidjeti preko linka na kraju ovih uputa.

  1. Nastava počinje 25.5.2020. za učenike od 1. do 4. razreda. Nastavu mogu pohađati sva zdrava djeca, na nastavu ne idu bolesna djeca.
  2. Dolazak u školu je na isti način kao što su i do sada dolazili. Odnosno pratnja roditelja ili neke druge odrasle osobe nije potrebna. Ako ipak dijete dovodi neka odrasla osoba mora se pridržavati svih epidemioloških mjera, osobito onih koje se odnose na propisanu distancu. Bolesni roditelji i druge odrasle osobe ne smiju dovoditi dijete u školu.
  3. Ulazak u školu roditeljima i drugim osobama u pravilu neće biti dopušten.
  4. Roditelji imaju obvezu svako jutro mjeriti djetetu temperaturu, u slučaju da dijete ima temperaturu javit će se ravnatelju i liječniku obiteljske medicine.
  5. Roditelji nisu dužni potpisivati nikakve izjave.
  6. Škola će poduzimati sve propisane dezinfekcijske mjere, grupe se neće miješati, odmore će imati u različito vrijeme, bit će uvijek u istoj učionici, koristiti iste sanitarne čvorove, što više vremena provoditi vani, ruke će se pratiti više puta dnevno i imati će što manje kontakata s drugim djelatnicima…
  7. Maske i rukavice nisu obvezne.
  8. Ukoliko neko dijete ne bude išlo na redovitu nastavu za njega bi se i dalje organizirala online nastava.

*Početak nastave: PŠ Sokolovac, PŠ Trojeglava, PŠ Blagorodovac, MŠ Dežanovac 2. i 4. raz. i PŠ Uljanik 1. i 2. razred U PONEDJELJAK U 8,00 SATI

*MŠ Dežanovac 1. i 3. i PŠ Uljanik 3. i 4.raz. U PONEDJELJAK U 7,45 SATI.

 LINK S DETALJNIM UPUTAMA:

 https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf

                                                                                              Ravnatelj

                                                                                  mr.sc.Zoran Činčak,mag.pov.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 20. 5. 2020. 21:33

VAŽNO!!!, OBAVIJEST ZA RODITELJE U VEZI S OCJENJIVANJEM UČENIKA U ONLINE NASTAVI Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: ZORAN ČINČAK  datum: 14. 4. 2020. 08:35

Nastava na daljinu

Dragi učenici i roditelji,


sukladno uputama Stožera civilne zaštite RH i MZO od ponedjeljka, 16.3.2020. u školama  neće biti nastava, već će se odvijati na daljinu.

Apeliramo na roditelje da shvate ozbiljnost situacije i da je u interesu njihovog zdravlja, zdravlja djece, zaposlenika i članova njihovih obitelji da djecu ne šalju u školu.


Hvala na razumijevanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Mirjana Hojka  datum: 13. 3. 2020. 17:25
» Arhiva naših vijesti    
 


Kalendar
« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


 


Oglasna ploča

Energetska obnova

Europski strukturni i investicijski fondovi

U lipnju poziv za energetsku obnovu kuća, a prijave krajem ljeta

HB stan » Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost od ...


Korisni linkovi
Dnevni tisak

Linkovi za školu


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju